دانه چیا و تاثیر آن بر سلامت بدن و لاغری( قسمت دوم )

فواید فیبر موجود در دانه‌ چیا فیبر این دانه، از یبوست پیشگیری می‌کند. فقط یک‌چهارم پیمانه دانه چیا، 50 درصد از میانگین نیاز روزانه فیبر بدن انسان را تأمین می‌کند. فیبر فواید زیادی برای سلامتی، به خصوص سلامتی دستگاه گوارش دارد. فیبر موجود در دانه‌های چیا از نوع فیبر محلول و موسیلاژ است. موسیلاژ ماده‌ای […]

دانه چیا و تاثیر آن بر سلامت بدن و لاغری(قسمت اول)

از میان گیاهان و دانه‌های خوراکی که در سالیان اخیر مورد توجه قرار گرفته است، می‌توان به دانه چیا اشاره کرد. گیاهی که پرسش‌های زیادی در مورد آن وجود دارد. این دانه کوچک سرشار از مواد مغذی سالم و طبیعی است. ما می‌توانیم برای بهره‌‌مندی از خواصی که این دانه دارد، آن را به روش‌های […]

خاکشیر گیاهی برای رفع یبوست

خاکشیر گیاه مهمی برای درمان انواع احوالات گوارشی هست . خاکشیر مزاج دو گانه دارد و برای هر مزاجی می توان استفاده کرد . اگه سرد و خنک استفاده بشه ضد عطش هست و رطوبت رسان خوبی در زمان روزه داری و در فصول گرم محسوب میشه و همچنین قابضه و در مواقع اسهال باعث […]

تاثیر دانه چیا بر میزان قند خون و تنظیم آن

دانه چیا به دو شکل «کامل» و «آسیاب شده» در دسترس است. در سال 2013، اثر دانه سالبا چیا کامل و سالبا چیا آسیاب شده را بر «قند خون پس از غذا» در افراد سالم بررسی کردند. محققین می خواستند بدانند آیا اثر دو شکل دانه چیا بر قند خون پس از غذا متفاوت است […]

چای سبز یا چای سیاه؛ کدام سالم‌تر است؟

همه مردم دنیا به چای علاقه دارند. هم چای سبز و هم چای سیاه از برگ های گیاه Camellia sinensis تهیه می شوند. تفاوت اصلی بین این دو چای در این است که چای سیاه اکسید می شود ولی چای سبز، نه! برای تهیه چای سیاه، برگ ها ابتدا پیچیده می شوند و سپس، در معرض هوا قرار می گیرند […]

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!