چای هلو محصول جدید از نیوشا
چای هلو محصول جدید از نیوشا
چای هلو محصول جدید دیگری است که به سبد محصولات مدرن ترین کارخانه تولید دمنوش در کشور اضافه شذ. این چای یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین چای های ترکیبی هست که شامل چای سیاه باروتی خالص و تکه های میوه هلو به همراه طعم دهنده هلو تولید می شود.
چای سیاه و هلو که به عنوان یکی از چایهای سیاه ترکیبی از سال 1402 به محصولات نیوشا اضافه شده است، ترکیبی از چای سیاه و تکههای میوه و همچنین طعمدهنده میوه هلو است. چای هلو به علت طعم گرم و خاص خود، به عنوان یکی از محبوبترین چایهای میوهای در دنیا شناخته میشود.
بیشتر بدانید !
هلو به دلیل عطر و طعم دلنشین خود برای ترکیب با چای مناسب است و ترکیب این دو، در جهان هم محبوب است. این ترکیب بعد از سرد شدن هم میتواند به صورت خنک و به عنوان آیستی (یخچای) مصرف شود. رومیان باستان منشاء هلو را ایران میدانستند و آن را «سیب ایرانی» مینامیدند. امروز، ایران پنجمین تولیدکننده هلو در دنیا شناخته میشود و چین رتبه اول را در اختیار دارد.
خواص محصول :
بهبود سیستم عملکرد عصبی
بهبود عملکرد کبد
ضد میکروب
افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی
ارزش غذایی هلو
بنابر پایگاه اطلاعاتی تغذیهای کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا (USDA)، هلو، منبع وسیعی از مواد مغذی است که برای عملکرد مناسب بدن حیاتی است. هلو، سرشار از پتاسیم، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C (اسکوربیک اسید) است. همچنین منبع خوبی از ویتامین E (آلفا-توکوفرول)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6 و فولات است. هلوها منبعی غنی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی (زینک) و مس هستند و درعین حال کالری کمی دارند و فاقد کلسترول اند.
خواص هلو برای سلامتی بدن
بنابر بررسیها، مشخص شده که هلو، خواص حیرتانگیز بیشماری دارد. مصرف هلو فشار خون را در شرایط مطلوبی قرار میدهد و موجب سلامت قلب میشود. هلو چه تازه و چه بهصورت فراوری و کمپوتشده، برای بدن مفید است. بنابر تحقیق جی. مکینی، محققی در دانشگاه کالیفرنیا، مشخص شد که هلو سرشار از کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها، دستهای از رنگدانههای آنتی اکسیدانی هستند که در جذب نور در گیاهان نقش بسیار مهمی دارند و برای بدن مفیدند
خواص میوه هلو :
- پیشگیری از سرطان
- مراقبت از پوست
- درمان دیابت
- بهبود سلامت قلب
- مراقبت از چشم
- پیشگیری از هیپو کالمی ( از بین رفتن ماهیچه ای)
- توان آنتی اکسیدانی
- مفید در بارداری
- کمک به هضم غذا
- حفظ سلامت سیستم عصبی
- بهترین زمان مصرف دمنوشهای نیوشا
- درمان چاقی و حفظ مناسب بدن
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- ویژگی های ضد پیری
- بهبود سلامن دندان و استخوان
- سمزدایی بدن
- بهبود سلامت سلولی
- پیشگیری از اختلال های مغزی
مزیت های مصرف میوه هلو
این میوه ها دارای ترکیبات فعال زیستی و فنولیک با خاصیت ضد چاقی و ضد التهابی هستند که ممکن است کلسترول های بد (LDL) مرتبط با بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش دهند.
هلو تازه یک منبع متوسط آنتی اکسیدان و ویتامین C است که برای ساختن بافت همبند در بدن انسان لازم است. مصرف غذاهایی که سرشار از ویتامین C هستند ، به فرد کمک می کند در برابر عفونت ها مقاومت کند و به از بین بردن رادیکال های آزاد مضر که باعث سرطان های خاصی می شوند، کمک می کند.
منابع بیشتر برای مطالعه :
بهترین زمان مصرف دمنوشهای نیوشا
- ناصر علیزاده
- مهر 20, 1402
- 508 بازدید