
خاکشیر گیاه مهمی برای درمان انواع احوالات گوارشی هست .
خاکشیر مزاج دو گانه دارد و برای هر مزاجی می توان استفاده کرد .
- اگه سرد و خنک استفاده بشه ضد عطش هست و رطوبت رسان خوبی در زمان روزه داری و در فصول گرم محسوب میشه و همچنین قابضه و در مواقع اسهال باعث بند آمدن اون میشه.
- اگه گرم و دم کرده استفاده بشه در درمان یبوست عالی عمل می کنه و باعث شستشوی کامل روده ها میشه و همچنین تقویت کننده عالی هست.
اگه مشکلات گوارشی ندارین با آب معمولی (ولرم) خاکشیر گلاب ناشتا رو میل کنید تا موجب تقویت گوارشتون باشه.
بهتره از خاکشیر شسته شده و پاک شده که الان در عطاری ها موجوده استفاده کنید تا نیاز به شستن نداشته باشه ( البته کمی گرونتره )
روش دم کردن خاکشیر
خاکشیر اگر روی حرارت جوش بیاد تلخ میشه پس بهتره یه قاشق خاکشیر رو به لیوان آب جوش بزارید نیاز به حرارت نداره و یه درپوش روش گذاشته بشه تا ده دقیقه دم بکشه و کمی لعابدار بشه . میتونید دو قاشق گلاب برای مقوی شدن رو هم توش بریزید .
اگه منع مصرف نداشته باشید کمی عسل و اگه غلبه سودا داشته باشید کمی سکنجبین توش بریزید .
بهترین زمان استفاده از این شربت اول صبح بصورت ناشتاست و بهتره با صبحانه 45 دقیقه تا یکساعت فاصله داشته باشه.
البته با مایعات دیگه میتونه یکربع فاصله داشته باشه.
به نکات زیر توجه کنید :
- نکته 1: هرگونه مایعاتی با حوصله و جرعه جرعه خورده بشه
- نکته 2: در خوردن گلاب افراط نکنید البته روزی دو قاشق زیاد نیست ولی بیشتر نخورید چون باعث سفیدی مو میشه مثلا اگر 40 روز خاکشیر گلاب می خورین یک هفته وقفه بندازین و تو خاکشیر گلاب نریزین و بعد دوباره شروع کنید تا فقط از فواید گلاب بهره ببرید.
- نکته 3: اگر کم کاری تیروئید دارید و دکتر دارو داده و گفته ناشتا اول دارو رو بخورید و یکربع بعدش خاکشی گلاب رو میل بفرمائید.
- نکته 4: اگه قراره دمنوشی در صبح بصورت ناشتا میل کنید بهتره یکربع بعد خاکشیر باشه و نیمساعت بعد دمنوش صبحانه خورده بشه
برای دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر از کارشناسان و مشاورین سلامت سایت با کلیک روی دکمه زیر راهنمایی و مشاوره بگیرید.
ارتباط با مشاورین سلامت سایت
- ناصر علیزاده
- مرداد 11, 1402
- 50 بازدید